Wij zijn FIFA fans. Wij maken FIFA kaarten voor FIFA Ultimate Team fans. Zo kan iedereen zijn eigen FIFA kaart in huis ophangen.

Fans van FIFA

Ja, zo is het allemaal begonnen. Wij zijn grote fans van FIFA.

Althans niet zozeer van de voetbalbond FIFA, maar wel van het voetbalspel FIFA. Sinds FIFA 98 hebben wij elke editie gespeeld. Zo spelen wij (drie voetbalvrienden uit Groningen) ook graag de spelmodus FIFA Ultimate Team.

FIFA kaarten maken voor vrienden

In deze spelmodus zie je de mooiste FIFA kaarten voorbij komen. Op social media zagen wij ook regelmatig bekende spelers met een fysieke FIFA kaart. Dat wilden wij ook. Zo maakten wij er eentje voor al onze vrienden.

Dit viel zo in de smaak dat wij meer vragen kregen van bekenden om een FUT card voor hun te maken. En zo ontstond het idee om een webwinkel te beginnen.

Drie voetbalvrienden uit Groningen richtten Fifakaarten.nl op, één van ons beheert de webshop momenteel.

Webwinkel in FUT Cards

Gelukkig had één van ons al jaren ervaring met webwinkels. Zo konden we relatief makkelijk een webwinkel opzetten.

Wij voetballen alle drie in Groningen en hebben zo ons contacten. Daardoor vonden wij een drukkerij die voor ons de FIFA cards kon drukken en met de machine laten snijden. In eerste instantie op foam, later op het materiaal Forex. Dit is een steviger materiaal.

Eén van ons beheert de webshop nu volledig, terwijl de vrienden hier en daar nog helpen.

Inmiddels hebben wij al vele FIFA kaarten door Nederland en België verstuurd. Wil jij er ook eentje aan de muur? Bekijk en bewerk je eigen kaart direct in onze shop.

Je eigen FIFA kaart aan de muur?