Goed Product verleent u hierbij toegang tot fifakaarten.nl en nodigt u uit het aangebodene te kopen.

Goed Product behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

Goed Product spant zich in om de inhoud van fifakaarten.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen.

De informatie op fifakaarten.nl wordt met de grootst mogelijke zorg samengesteld en gecontroleerd op juistheid. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. Echter nemen wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid van de op de website aangeboden materialen en informatie. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Goed Product en/of fifakaarten.nl.

Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op fifakaarten.nl geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met Goed Product en/of fifakaarten.nl. Gebruikers kunnen zelf inhoud plaatsen op fifakaarten.nl. Goed Product of fifakaarten.nl oefent hierop geen voorafgaande controle of redactioneel toezicht uit, maar zal klachten over gebruikersinhoud serieus onderzoeken en waar nodig ingrijpen. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier.

Voor op fifakaarten.nl opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Goed Product en/of fifakaarten.nl nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Alle afbeeldingen, badges en vlaggen zijn voor illustratieve doeleinden. Fifakaarten.nl heeft geen enkele connectie of samenwerking met EA Sports, een voetbalcompetitie, een voetbalclub of individuele sporters. Dit betreft een fan-website. Let er alsjeblieft op dat je de rechten bezit over foto’s die jij upload op fifakaarten.nl. Klantfoto’s worden alleen met toestemming van de desbetreffende klant geplaatst.

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.