Wil je een FIFA kaart maken van jezelf of iemand anders? Upload een foto en maak je eigen FUT card. Een echte FUT card voor aan de muur.

Echte FIFA kaart maken van jezelf

Maak een echte FUT card van jezelf met onze editor. Wij bewerken de FIFA kaart met jouw foto op professionele wijze. Zo ontvang jij een echte FIFA kaart van jezelf.

echte fifa kaart maken van jezelf
Een zelf gemaakte echte FIFA kaart.

Zo werkt het:

  1. Kies een FUT card design
  2. Upload een foto van jezelf
  3. Kies een vlag en logo (of upload deze)
  4. Vul de gewenste ratings en naam in
  5. Wij bewerken alles op professionele wijze
  6. Binnen enkele werkdagen ontvang jij de echte FIFA kaart
fifa kaarten maken
Gebruik onze editor om je eigen FIFA kaart te maken

Wil jij je eigen FUT Card maken?

Eigen FUT card

Een eigen FUT card, hoe vet is dat? Heb jij ook de bekende voetballers gezien met hun eigen FUT card? Nu kun jij zelf een eigen FUT card maken! Zo heb jij straks een hele vette FIFA kaart aan de muur hangen.

echte fut card
Door op dit pictogram te klikken kies je één van de clublogo’s om je FUT card nog echter te maken. Of upload je eigen clublogo.

Bestel je een echte FUT card? Dan bewerken wij de FUT card op professionele wijze. Het resultaat daarvan is een stuk beter dan de genoemde bewerkingswebsite.

professionele fifa card bewerking
Onze team van designers zorgt voor professionele FIFA card bewerking

Je kunt hier dus gratis een FIFA kaart maken. Maar om een professionele fysieke kaart te ontvangen vragen wij een kleine vergoeding.

Wil jij je eigen FUT Card maken?

Zelf een gratis FIFA kaart maken (digitaal)

Het maken van de FIFA kaart met onze editor is gratis. Je kunt je eigen foto, clublogo en vlag uploaden. Ook kun je uit de bestaande vlaggen en clublogo’s kiezen.

Nadat je ook de gewenste ratings en jouw eigen naam op de FUT card hebt gezet, kun je de FUT card gratis downloaden. Klik daarvoor in het icoon onderin de editor.

gratis fifa kaart maken
Met deze knop kun jouw gratis FIFA kaart downloaden.

Het maken van een FUT card voor aan de muur is helaas niet gratis. Wij moeten dan namelijk kosten maken om de FIFA kaart digitaal te bewerken, te drukken, uit te snijden en te verzenden.

Bovendien kost het hoogwaardige materiaal waarop gedrukt wordt natuurlijk ook geld. Om een echte FIFA kaart voor de aan de muur te ontvangen, moet je dus betalen.

Achtergrond verwijderen voor gratis FIFA kaart

Wil je digitaal een gratis FIFA kaart maken? Dan kun je de achtergrond van jouw foto verwijderen met behulp van deze gratis fotobewerking website.

Upload je foto zonder achtergrond in onze editor en maak je gratis FIFA kaart. Met behulp van de download knop onder in het scherm kun je je afbeelding gratis downloaden. Zo heb jij een gratis FIFA kaart op een afbeelding. Echter is dit lage kwaliteit. Veel leuker is een echte eigen FIFA kaart.

Wil jij je eigen FUT Card maken?